Publicitat
Esports

El Sabadell aspira a entrar a 'playoff' a Paterna

Repetir aquesta imatge és l'objectiu a la Ciutat Esportiva de Paterna/Ll. Franco

Dinàmiques oposades. El Sabadell, amb cinc jornades sense conèixer la derrota, es presenta diumenge (12h) en l'estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna per enfrontar-se a un València Mestalla que fa sis partits que no coneix la victòria. Els arlequinats volen allargar la seva ratxa amb un objectiu il·lusionant: acabar aquesta 12a jornada en llocs de playoff. Perquè això passi és indispensable el triomf arlequinat i que l'At. Balears no guanyi a La Almozara contra un altre equip arlequinat, l'Ebro.

De totes maneres, Toni Seligrat no concedeix gaire transcendència a aquesta possibilitat. "Dono més importància a guanyar el partit que acabar en playoff ara mateix. El joc i els bons resultats ja ens portaran als primers llocs quan sigui", va subratllar. El tècnic no vol cap mena de relaxació. "Prefereixo un rival en dinàmica positiva perquè tothom està amb l'alerta engegada. Si és a l'inrevés, algú pot pensar que tot seran facilitats i això no passa a aquesta categoria". Reconeix, però, que aquest València Mestalla "té menys nivell que l'any passat perquè han marxat jugadors importants i ha pujat molta joventut. Té virtuts i debilitats que intentarem aprofitar".

Seligrat es podria plantejar repetir l'onze de l'última jornada contra l'At. Llevant, però manté dubtes precisament pel gran rendiment de tots els seus homes, surtin a l'inici o durant els partits. "Això és extraordinari per un entrenador i la clau és saber gestionar aquesta competència". Després de la sessió matinal d'aquest dissabte Seligrat ha decidit emportar-se 19 jugadors a València. Només han quedat fora Migue i Williams, qui finalment no ha pogut entrar en la convocatòria de Veneçuela  unes ma causa d'ues molèsties físiques. Es perd els amistosos contra el Japó i Irán.

L'onze arlequinat a Patera podria ser: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico, Josu, Ángel Martínez, Antonio Domínguez, Pedro Capó, Arturo, Felipe i Néstor Querol. El partit serà dirigit pel col·legiat murcià José David Martínez Montalbán.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top