Ciutat

L’escola Sant Nicolau recapta 2.000 euros per construir una escola a un país del Tercer Món

Alumnes i representants de l'ONG / Cedida

“Un dels nostres eixos és educar en valor”, explica Marc Mestres, coordinador del servei comunitari de l’escola Sant Nicolau. Amb aquesta perspectiva, avui s’ha fet efectiva l’entrega de la recaptació econòmica recollida per l’escola a l’ONG Mans Unides de Sabadell, un total de 2.000 euros que es destinarà a la construcció d’una escola en un país en vies de desenvolupament.

“És una bona forma que els estudiants coneguin les necessitats i altres realitats d’arreu del món, experimentin empatia i se sentin afortunats”, considera Mestres. Es tracta d’una campanya de sensibilització que lideren els alumnes de quart d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), que s’encarreguen d’explicar als alumnes de tots els cursos la importància de participar en aquest projecte de caire solidari. El coordinador considera que “és una satisfacció” i té “molt bona acollida”.

Comentaris
To Top