Publicitat
Ciutat

Un motorista ferit en xocar contra un cotxe

El número 8 del carrer Tenerife / GOOGLE MAPS

A les 14:25 hores d’ahir -dimarts 13-, es va produir un accident de trànsit al número 8 del carrer de Tenerife. Hi va haver una col·lisió entre un turisme i un ciclomotor, i el conductor d’aquest darrer vehicle va haver de ser traslladat al CUAP de Sant Felix. Es tracta d’un home de 47 anys i el seu pronòstic és lleu. Hi ha intervingut una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Més incendis de contenidors

La policia també informa que ahir al matí es van cremar dos contenidors. El primer incendi es va originar a les 8:28h, al carrer d’Osaka amb l’avinguda d’Egara, mentre que el segon va començar a les 10h al carrer de la Garrotxa amb la plaça dels Avets. En aquest cas, el foc es va produir en un contenidor d’envasos, i només va afectar el seu contingut. En els dos casos hi va intervenir una dotació de bombers i una unitat de la Policia Municipal.

Publicitat
Comentaris
To Top