Ciutat

Normalitat als FGC

Un tren a Can Feu - Gràcia / Lluís Franco

L'avaria ja s'ha resolt i els trens recuperen les parades habituals

Usuaris d'FGC a Can Feu - Gràcia, en una imatge d'arxiu / Lluís Franco.

Els trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ja funcionen amb normalitat a totes les línies. Els retards han afectat des de primera hora del matí fins a les 11:15h per una avaria a l'estació de Gràcia que s'ha solucionat fa hores però que ha provocat retards i aturades a cada estació.

FGC recorda que podeu sol·licitar un justificant de retard a qualsevol agent d'estacions o a l'adreça de correu electrònic: justificant@fgc.cat.

D'altra banda, la línia 3 de Metro no funciona entre les estacions de Passeig de Gràcia i Vall d'Hebron. La pluja ha afectat una andana de l'estació de Vallcarca, en sentit Zona Universitària. Inicialment els trens no s'han aturat en aquesta estació. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana als usuaris que utilitzin l'autobús V17 per fer el recorregut del tram sense servei. També s'ha tancat l'accés Plaça de la Vila de l'estació de Santa Coloma de la línia 1 de Metro.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top