Publicitat
ESPORTS

Empat agredolç del femení gracienc a La Roca (24-24)

Les noies de Xavi Font han trencat una dinàmica molt negativa/Ó. Espinosa
Desenllaç amb dues lectures. Bona notícia per al Gràcia femení haver puntuat a la pista del BM La Roca després de tanta successió de derrotes. El gol definitiu ha arribat mitjançant el '7 metres' transformat per Míriam Moreno, al límit del temps, que ha mantingut amb l'ai al cor tots els seguidors del conjunt verd-i-blanc. El llançament parabòlic ha superat la portera, ha colpejat el travesser i ha traspassat la línia de gol el just perquè l'àrbitre de porteria concedís la validesa del gol que permetia aconseguir un punt.
La part no tan bona, un cop més, els alts i baixos repetitius del conjunt gracienc que a punt van estar de portar-lo a una altra decepció. A la primera part va remuntar el 4-2 inicial fins a establir una diferència de 4 gols (6-10) que quedà en mínima al descans (11-12).A la segona part la situació encara va ser més favorable amb el 15-20 que, lluny d'aportar tranquil·litat, va dur força neguit perquè en atac s'apagà i la reacció de La Roca fou demolidora (24-23). Sortosament la darrera possessió gracienca acabà en la sanció de 7 metres que permeté salvar els mobles. Un punt agredolç.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top