Publicitat
Ciutat

Atropellen una noia de 18 anys quan sortia d’un cotxe

El creuament del carrer Latorre amb l'avinguda de Barberà / GOOGLE MAPS

A les 13:11h d’ahir, dilluns 19 de novembre, un turisme va atropellar una noia de 18 anys quan sortia d’un cotxe acabat d’estacionar. La vianant -segons informa la Policia municipal- volia creuar el carrer per un lloc no habilitat per fer-ho, al creuament entre el carrer Latorre i l’avinguda de Barberà. La víctima va ser traslladada al CUAP de Sant Felix amb pronòstic lleu. A l’operació van intervenir una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

No va ser l’única incidència de trànsit d’ahir: a les 10:23h, al carrer Marià Gispert 47, un turisme estacionat en un carrer amb pendent es va desfrenar i va xocar contra un altre vehicle estacionat -primer- i contra la façana d’un edifici -després-. No es van produïr danys personals i hi intervingué una unitat de Policia Municipal.

Publicitat
Comentaris
To Top