Vallès

La CUP porta a la Fiscalia i al Tribunal de Comptes la licitació del Centre de Tractament de Residus del Vallès

Cedida

La CUP-Poble Actiu del Vallès Occidental ha presentat una denúncia a la fiscalia per un possible delicte de prevaricació i malversació de fons públics i una segona denúncia al Tribunal de Comptes per un possible malversació de cabals públics per la licitació de la construcció i la gestió del Centre de Tractament de Residus, depenent del Consorci de Residus del Vallès Occidental, a Vacarrises.

Els cupaires consideren que cal revisar tot el procés de licitació de la construcció i la gestió del Centre de Tractament de Residus (CTR) del Vallès Occidental. La CUP sustenta les seves sospites en un informe de la Sindicatura de Comptes de 2014 que apunta múltiples irregularitats en relació al procés.

Publicitat

Un consorci ja sota sospita

La peça 25 bis del cas Mercuri ja investiga presumpta corrupció i tràfic d’influències en relació al Corsorci de Residus de l'organisme comarcal.

La peça 25 bis investiga fins a 43 desplaçaments arreu de l'Estat espanyol que l'exgerent del consorci de Residus, Francisco Fernández, no hauria fet tot i passar les despeses de quilometratge i dietes, així com l'extracció de fins a 36.000 euros en efectiu amb les targetes dels consorcis i el pagament de viatges de personalitat del PSC, entre ells l'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top