Esports

El derbi més esperat entre escolapis i nedadors

Borrego i Sardà en una acció del derbi de la temporada passada a Can Colapi / Lluís franco

Escola Pia i CN Sabadell s’enfronten avui (17 h) en un partit clau per a les aspiracions d’uns i altres. Dani Castro centrarà totes les mirades en el dia del seu retorn a Can Colapi vestit de nedador.

Els de Borja Burgos, quarts a la taula amb divuit punts després de deu jornades, afronten el compromís davant l’etern rival amb les baixes de Roger Carrera per lesió i la de Llorenç Tarrés per decisió tècnica, en un bon moment de forma després de la victòria a la pista del filial de l’Industrias Santa Coloma. 

Publicitat

Els del carrer dels Montcada, onzens, a set punts dels escolapis, necessiten sumar els tres punts si no volen veure com les opcions de ser entre els primers classificats es converteixen en una utopia. Diego Blanco no podrà comptar amb Toni Sánchez que serà baixa per lesió.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top