Oci i cultura

‘El més petit de tots’ tanca amb un 95% d’ocupació

El festival ‘El més petit de tots’ tanca la seva catorzena edició fregant l’aforament complet en la majoria dels seus espectacles. En el total dels 120 espectacles a 11 sales d’arreu de Catalunya s’ha arribat a la mitjana del 95% d’ocupació. En moltes d’aquestes funcions s’ha penjat el cartell d’entrades exhaurides, com també en tots els tallers familiars que s’han fet a les biblioteques de Sabadell, i que era una de les novetats d’aquesta edició.

Concretament a Sabadell la festa que es va fer a l’Estruch va aplegar fins a 5.000 persones durant el cap de setmana del 17 i del 18 de novembre. També durant les jornades professionals ‘Crossing Borders’ fins a una setantena de professionals del sector van participar-hi.

Segons la directora del festival, Eulàlia Ribera, l’èxit del festival “consolida la ciutat com a capital europea en les arts adreçaades a la primera infància”. Fins a 15 companyies han participat durant el festival que s’ha celebrat del 10 de novembre al 25 de novembre, fent fins a 120 espectacles per tot catalunya i més de 40 a Sabadell.

Comentaris
To Top