Publicitat
Ciutat

Els Mossos desallotjen l'oficina ocupada de CaixaBank

Els concentrats, dintre l'entitat / D.S.

Quatre furgons dels Mossos d'Esquadra han desallotjat l'oficina de CaixaBank a la Rambla, 1 que han ocupat aquest matí una desena de membres de la PAHC Els ocupants volien trobar una solució "decent" pel cas de Miguel Garcia i reclamen que el banc concedeixi una dació en pagament que permeti a Garcia a desprendre's d'un "gran deute econòmic" provinent de l'herència dels seus pares.

"Fa cinc anys que estem darrere aquest cas", explica Artur Rodriguez, membre de la PAHC. Segons explica l'organització, l'afectat va rebre en herència dos immobles amb unes càrregues econòmiques que superaven els 60.000 euros. Era on vivien els seus pares, un d'ells pagat al 80%. La solució que va plantejar la PAHC va ser la dació en pagament d'un dels habitatges per lliurar l'altre immoble del deute i així continuar vivint-hi, però el banc finalment ha desestimat la proposta.

Publicitat

Els membres de la plataforma han penjat diversos adhesius a les finestres i a l'interior de l'entitat bancària i han fet càntics com "banquero, chorizo, devuélveme mi piso" o "lluitarem, lluitarem". Asseguren que s'hi quedaran fins trobar una solució "convincent" i apunten que "és un cas concret que representa una dinàmica general" molt present a la ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top