ESPORTS

El Club Tennis Sabadell guanya al Cercle en el Campionat de Catalunya

Imatge d'un dels partits individuals del duel femení sabadellenc/Cercle (cedida)

En el derbi local femení que obria el Campionat de Catalunya absolut per equips en les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856, el Club de Tennis Sabadell es va imposar a l'amfitrió en un duel molt igualat i emocionant. Els individuals van acabar en taules (2-2) i tot es va decidir en el partit de dobles en el qual es va manifestar la superioritat del CTS per 6-3 i 6-1. Ara, a semifinals, es toparà amb el cap de sèrie número 2, el potent RCT Barcelona 1899 aquest dijous a partir de les 13.30 h. L'altra semifinal és entre C.T. Barcino i RC de Polo (10.30 hores).

La competició en categoria masculina arrenca també aquest dijous. El Cercle Sabadellès té les màximes opcions davant el C.T. Vic (10.30 hores) i si es compleix el pronòstic, s'enfrontarà en semifinals amb l'actual campió, el C.T. Barcino. Per la seva banda, el C.T. Sabadell tindrà un dur rival com el RCT Barcelona (cap de sèrie número 2) a partir de les 13.30 hores. Completa el quadre de quarts l'eliminatòria entre C.T. Manresa i RC Polo (cap de sèrie número 4). Les finals, en les dues categories, es disputaran dissabte.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top