Publicitat
Esports

L'Atlètic Sabadell serà una realitat dins el gran projecte del Mercantil

Xavi Cubino, director general del CE Mercantil/Ll. Franco

La pròxima temporada l'històric At. Sabadell tornarà a la competició dins del nou i ambiciós projecte del Club Esportiu Mercantil. Així ho va confirmar el director general de l'entitat mercantilista, Xavi Cubino, a Diari de Sabadell. "Ja hem tancat un acord amb els promotors d'aquest projecte i tindrem un pressupost importantíssim", va assenyalar. Però no només es tracta de crear un nou amateur que començarà des de Quarta Catalana sinó que estem davant d'una operació de gran envergadura que inclou la Mercantil Football Academy -un centre de tecnificació futbolístic que es posa en marxa el pròxim diumenge - i la digitalització del club. S'inclou, així mateix, la creació d'una app i una escola d'e-Sports.

Amb la creació de l'Atlètic Sabadell-Mercantil també es reforçarà el vincle entre la Marina-Can Gambús, el Can Rull i el mateix Mercantil. La idea és aconseguir arribar a Tercera Divisió i tenir dos esglaons coberts a Primera o Segona Catalana i Tercera Catalana per completar tot el procés. Xavi Cubino també va explicar que s'han iniciat els tràmits burocràtics i esportius perquè tot el projecte es posi en marxa a partir de setembre.

Publicitat

De moment, la labor principal s'ha centrat a consolidar el Centre de Tecnificació que es portarà a terme els diumenges a les instal·lacions de Le Five. Fins ara s'han inscrit 20 nens -és obert a tothom- i Cubino confia que aquest número s'anirà incrementant a poc a poc. Seran entrenaments molt selectius amb una ràtio d'un entrenador cada 5 nens amb l'objectiu de millorar les seves aptituds. D'altra banda s'organitzaran diferents Campus (Nadal, Setmana Santa i Estiu), però el més potent continuarà essent el dels mesos d'estiu que a més de la faceta futbolística vindrà acompanyada de les activitats pròpies d'una casa de colònies.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top