Esports

Rivals difícils per a Club Natació Sabadell i Escola Pia

Borrego i Sardà en una acció del derbi del passat cap de setmana / lluís franco

Després del derbi, duels complicats pels equips sabadellencs de futbol sala. El Club Natació Sabadell rebrà aquest dissabte a Cal Balsach (20.30 h) la visita del Salou amb l’obligació de sumar els tres punts per allunyar-se de les posicions de descens i trencar la dinàmica de sis jornades sense conèixer la victòria. El rival dels homes de Diego Blanco, situat a la vuitena posició i amb tres punts més que els nedadors, arribarà en un bon moment de forma després de sumar nou punts en les últimes tres setmanes.

Per altra banda, l’Escola Pia visitarà la complicada pista del Cerdanyola (dissabte 18.15 h) en bona dinàmica després de les últimes dues victòries, l’última davant el CN Sabadell. Els de Can Colapi visiten un conjunt que, tot i estar situat a la zona baixa de la taula amb tretze punts, ha aconseguit bons resultats en aquest primer tram de la temporada. L’últim precedent a la pista cerdanyolenca va acabar amb derrota per als jugadors de Borja Burgos. A Tercera Catalana, Grups Arrahona rep a Can Balsach (diumenge, 12.30h) a l'Arrels AEFS amb l'objectiu de no repetir concessions i consolidar-se a la zona alta.

Femení

Publicitat

A la màxima categoria estatal femenina, el CFS Femisport-Nou Escorial té una gran oportunitat per estrenar-se. S'enfronta en el Pavelló del Nord (dissabte, 16 h) a l'altre equip amb zero punts de la categoria, el Viaxes Amarelle. Però el fet més sorprenent és que el conjunt gallec encara no ha fet cap gol després de 8 jornades. Serà també l'estrena del nou tècnic Fernando Castejón a casa. La victòria és vital per iniciar l'escalada.

A Segona Divisió, el FS Sabadell Femení té un difícil desplaçament a la pista de La Concòrdia barceloní, tercer classificat. El partit es juga avui dissabte a les 17.30 hores. Les noies de Marc Muñoz es volen treure el mal sabor de boca de les dues últimes derrotes en els minuts finals.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top