Esports

Can Rull reuneix el millor futbol formatiu d’Espanya

El cartell del torneig amb el recordatori a les persones homenatjades/Can Rull (cedida)

La Zona Esportiva Municipal de Can Rull bullirà d’activitat aquest cap de setmana. Amb la lliga aparcada, el protagonisme serà pel futbol formatiu. Els millors equips de categoria benjamí de l’estat espanyol es donen cita en la XI edició del torneig de Nadal Memorial Manuel Luque-Álex Gallardo. Un esdeveniment que amb el pas dels anys s’ha convertit en un dels millors aparadors per veure les futures promeses dels millors planters del futbol estatal.

Malauradament, però, en aquesta edició, Marcelino Seguí, tota una institució a l’entitat canrullenca que va morir l’agost passat, no podrà estar al camp. És per aquest motiu que aquest any el torneig també serà en record de Seguí, “una persona que va fer tots els papers de l’auca en el club i que deixa un buit molt gran”, afirma el president de l’entitat, Carlos Murciano.

FC Barcelona, Reial Madrid, Espanyol i València són els teòrics favorits en un torneig que compta amb notable presència local: l’amfitrió Can Rull participa amb dos equips i també participa el CE Mercantil. La resta de clubs són: Chinesse Footbal Boys, Nàstic, Binéfar, FC Barcelona, Lleida, Espanyol, Reus, UE Quart, Mollerussa, Reial Madrid, Formentera, UE Figueres i València. La gran final, després de la fase de grups i encreuaments, serà diumenge a les 14 hores. Abans es disputarà el partit pel tercer i quart lloc.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top