Ciutat

Dos morts en estavellar-se una avioneta contra una gasolinera al costat de l’aeroport

Els serveis d’emergències han confirmat la mort dels dos ocupants de l’avioneta

L'avioneta estavellada contra la gasolinera / D.S.

Cap a les cinc de la tarda d’aquest divendres, una avioneta de l’Aeroclub de Sabadell s’ha estavellat contra la gasolinera que hi ha tocant l’extrem sud de l’aeroport. Els Serveis d’Emergències Mèdiques han confirmat que els dos ocupants de l’aparell han mort en l’impacte. L’avioneta té bandera alemanya i els ocupants són de nacionalitat espanyola.

L’avioneta havia sortit aquest a les 11:50h de l’aeroport de Sabadell i tornava de la Cerdanya. En apropar-se a la pista d’aterratge sabadellenca, el pilot ha perdut el control de la nau i no ha pogut remuntar el vol, moment en què s’ha estrellat contra la benzinera. Des que ha sonat l’alarma a l’aeroport s’hi ha aturat l’activitat i s’han desviat tres vols a Igualada. Les operacions aèries a l’aeroport estan aturades a hores d’ara i no es preveu que es reprenguin fins demà.

La gasolinera es troba al carrer del Tibidabo de Badia, al costat del camp de futbol municipal Sergio Busquets. Set dotacions dels Bombers treballen en el rescat i per treure l’avioneta sinistrada. El primer que han fet els bombers és assegurar la nau perquè havia quedat mig penjada i comprovar que no hi havia cap fuita de combustible. En l’operiatiu també hi participen tres unitats del SEM, quatre dels Mossos i la policia local de Sabadell i Badia. L’estructura de la gasolinera no ha quedat afectada. Aena ha activat la Fase d’Emergència General i ha habilitat la Sala de Crisis per si és necessària.

Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, es tractaria d’un aparell monomotor propietat d’un soci de l’Aeroclub amb diverses avionetes en propietat. A hores d’ara s’està a l’espera del jutge per poder fer l’aixecament dels dos cadàvers. Des de l’aeroport informen que s’ha habilitat un espai per atendre les famílies dels dos ocupants un cop siguin contactades.

L’Elia, una testimoni de l’accident, estava rentant el cotxe a la benzinera quan ha passat l’accident, i ha explicat que “hem escoltat un so molt fort, roques que queien i hem vist fum”.

Els serveis sanitaris i els Bombers s’apropen a l’avioneta estavellada / ARIADNA AVELLÍ (CEDIDA)

Antecedents amb morts en l’històric d’accidents a l’aeroport de Sabadell

Comentaris
To Top