Oci i cultura

Llegeix aquí el conte ‘Nit de Reis a Sabadell’ d’enguany

Una de les il·lustracions del conte, obra del col·lectiu Bafarada / CEDIDA

“Heus ací que fa molts i molts anys, potser més de cent, al bell mig de la plana del Vallès, a tocar del Ripoll i no pas gaire lluny del peu de La Mola, hi havia una ciutat que duia per nom Sabadell. Sabadell?, va demanar Baltasar. Sí, Sabadell, van repetir Melcior i Gaspar”. Així comença el conte Nit de Reis a Sabadell d’enguany, que l’Ajuntament edita per tercer Nadal consecutiu.

La obra està escrita pel David Vila i Ros, i compta amb il·lustracions del David Navarro, la Laia Codina, el Jonatan cantero i la Marina Vidal, quatre autors del col·lectiu d’il·lustradors i autors de còmic locals, Bafarada. Del conte s’han imprès 15.000 exemplars, que es repartiran entre els alumnes del cicle infantil i inicial de primària de les escoles que s’han apuntat a fer el fanalet com a activitat inclosa en el programa Ciutat i Escola.

La resta d’exemplars es repartiran durant els tallers que l’Ajuntament organitza en el marc del Parc de Nadal. Tot i això, el conte també es pot trobar gratuitament per Internet, aquí el teniu en versió digital:

Els dibuixos d’aquest any s’exposaran al Casal Pere Quart des de demà, dimarts 11, fins al dimarts 18 de desembre. La mostra s’inaugurarà demà a les 18:00h.

Comentaris
To Top