ESPORTS

El Sabadell Nord rep a la Guineueta

Els arlequinats només han encaixat dues derrotes al Municipal / ÓSCAR ESPINOSA

El conjunt arlequinat rep aquest diumenge en el Municipal de Ca n’Oriac (11.30 h) a la Guineueta. Es tracta d’un rival que arribarà en un gran estat de forma després d’encadenar tres victòries consecutives, dues d’elles a domicili, que li ha permès sortir de la zona baixa de la taula. De fet, s’ha situat a només cinc punts dels homes de Quico Díaz.

Coneixedors de la importància del partit, des de l’entitat arlequinada es té clar que els propers dos compromisos -també a Ca n’Oriac davant el Farners-, són dos duels claus per diversos motius. En primer lloc, permetrà tancar l’any amb bon peu mantenint-se a la zona de privilegi i, per sobre de tot, continuar la bona dinàmica de resultats a Ca n’Oriac, on només s’han encaixat dues derrotes contra Girona B i Vilassar de Mar -ferms candidats a l’ascens- . Han convertit el Municipal en un veritable fortí, un fet clau perquè el somni d’aconseguir la salvació a la Primera Catalana en l’any del debut estigui cada cop  més a prop.

De cara a l’important compromís d’aquest diumenge, el tècnic del Sabadell Nord no podrà comptar amb Piñol, Montero, Ángel i Isaac, tots ells baixes per lesió i amb el dubte, fins a última hora, de Sergi Martí per culpa d’un procés víric. La nota positiva serà el retorn de Lluri sota pals i de Luque a l’eix de la defensa.

Respecte al rival, els homes de Díaz es trobaran a un equip que utilitza les mateixes armes que els sabadellencs: molta intensitat i un esquema molt ben definit amb un 4-4-2 en el que Youssef és la principal amenaça dels barcelonins.

Segona Catalana

Per una banda el filial arlequinat rebrà aquest diumenge al Sallent (12 hores) amb l’obligació de capgirar la mala dinàmica de resultats després d’encaixar de sumar un punt dels últims dotze possibles.

Comentaris
To Top