ESPORTS

La Federació Catalana confirma la Nova Creu Alta com a seu del Catalunya-Panamà

La Federació Catalana espera una bona resposta de la ciutat per omplir l'Estadi / Ll. Franco

Era un secret a veus. La Federació Catalana de futbol ha confirmat que l’Estadi Municipal de la Nova Creu Alta acollirà el duel internacional entre Catalunya i Panamà, el dimecres 29 de maig a partir de les 19 hores. El duel serà oferit en directe per TV3 i les entrades per al partit es posaran a la venda pròximament.

El recinte creualtenc, amb una capacitat per gairebé 12.000 espectadors, ja ha acollit altres esdeveniments federatius com la Supercopa de Catalunya de l’any 2019 o la final de la Copa Catalunya entre el Centre d’Esports i el FC Barcelona B de l’any 2016 que va suposar el títol pel conjunt arlequinat (2-0).

La Federació també recorda que ha estat escenari de competició europea, amb el famós Sabadell-Bruges, i va ser subseu dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. La Nova Creu Alta compleix aquesta temporada 57 anys, amb més de 1.200 partits i tardes memorables del conjunt arlequinat que han quedat reflectides en la història del futbol espanyol.

La Selecció Catalana absoluta masculina es va estrenar a la Nova Creu Alta l’any 1990 en un partit davant el CE Sabadell en record a les víctimes de l’atemptat d’ETA, setmanes abans, a la ciutat vallesana, amb Kubala com a seleccionador català.

Comentaris
To Top