Ciutat

Arran Sabadell pinta la façana de la seu del PSC local

Una de les pintades a la seu del PSC / CEDIDA

Una de les organitzacions incloses dins dela CUP, Arran, ha pintat aquesta nit la façana de la seu del PSC local, al carrer Latorre (Gran Via). Així ho ha denunciat el partit socialistat de Sabadell a través de Twitter.

El primer secretari local del PSC, Pol Gibert, assegura que les pintades “diuen molt de qui governa la ciutat avui en dia” i denuncia  el “sectarisme i a la intolerància de la CUP”.

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Adrián Hernández, ha lamentat les pintades a través de Twitter; acusa els membres d’Arran d'”intolerants”.

El que ha passat a la seu de Sabadell és el mateix que està passant a tota Catalunya. El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, va denunciar aquest dimarts que fins a 14 agrupacions locals del partit a l’àrea metropolitana havien rebut pintades molt similars de la mateixa organització: Arran. En concret, el socialista denunciava els “atacs” en ciutats com Badalona, Castelldefels, L’Hospitalet de Llobregat, Gavà, Sant Joan Despí, Viladecans, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts o Esplugues. Illa va assegurar que les pintades estan signades per Arran i que les denunciaran els fets davant dels Mossos. “La intolerància no fa més que animar-nos a seguir treballant dia a dia per aconseguir una Catalunya de tots i per a tots”, va subratllar.

Comentaris
To Top