Ciutat

Creu Roja repartirà joguines a més de 1.800 infants

Els voluntaris de la Creu Roja / CEDIDA

Creu Roja Sabadell preveu repartir joguines a un total de 1.847 infants aquest Nadal. D’aquesta manera, l’assembla local se situa com una de les oficines de l’entitat que més joguets distribuirà durant els propers dies en el marc de la campanya La joguina educativa.  L’objectiu és recollir més de 5.500 joguines per cobrir les necessitats previstes dels infants, entre els 0 i els 14 anys.

La major part de beneficiaris són infants de Sabadell (1.574). Però també tindran els seus reals nens i nenes de Sant Quirze (93) i Barberà del VAllès (180). Una seixantena de voluntaris i voluntàries s’encarreguen de la recollida de les joguiens, la seva classifcació, la preparació de lots i el lliurament.

El president de Creu Roja Sabadell, Josep Masip, ha fet una crida a la recollida de joguines per a infants a partir de 8 anys. “Es necessiten més joguines per aquesta edat. Normalment, costa més fer-ne recollida”. El regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, ha volgut destacar que “hi ha infants amb discapacitat intel·lectual que també entren a la campanya encara que tinguin més de 14 anys. Hem millorat molt en veure on hi ha les necessitats reals de l’entrega”.

Comentaris
To Top