Ciutat

Una dona es posa de part en una parada d'autobús

Una ambulància trasllada a l'Hospital de Sabadell una dona que s'havia de posat de part en una parada d'autobús

La parada on van assistir la dona / CEDIDA

Una dona es va posar part ahir en una parada d'autobús situada a l'avinguda de Matadepera, a l'alçada del número 3. Segons ha explicat la Policia Municipal, els fets van passar a les 17.16 h, quan se'ls va comunicar que hi havia una embarassada de 34 anys a estava de part a la parada de Ca n'Oriac. Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va tradalladar la dona a l'Hospital de Sabadell.

Publicitat

D'altra banda, la Policia Municipal va assistir una dona de 72 anys que havia caigut sobre la vorera al carrer del Sol, al centre. Els fets van passar a les 19.54 h. Una ambulància del SEM va traslladar-la al CAP de Sant Fèlix amb pronòstic reservat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top