Publicitat
Ciutat

Els comuns ratifiquen la candidatura de Joan Berlanga pendents de l'encaix a les municipals

Navarro, Hinojo, Mena, Berlanga i Sandoval, avui / CEDIDA

El tinent d'alcalde Joan Berlanga (UpC) tornarà a ser cara visible dels comuns a les pròximes eleccions municipals. En Comú Podem Sabadell ha ratificat aquest dissabte la seva candidatura en assemblea. Entre altres, l'equip el formen els regidors Elena Hinojo (Podem) i Edu Navarro (EUiA) de números 2 i 3 respectivament i Alejandra Sandoval, també de Podem, a la quarta posició.

Berlanga reclama unitat d'acció dels partits d'esquerres i considera que "el Comú és l’espai per superar la tradicional fragmentació de l’esquerra a partir del treball conjunt i del principi una persona un vot". El regidor ha afegit que "no és el moment d’abraçar-se a les sigles del partit o a l’espai de confort polític".

L’assemblea ha avalat per unanimitat -110 vots a favor- la candidatura de Berlanga, l'única que s'hi havia presentat, i s’ha donat a conèixer l’equip format per 14 persones de diferents sensibilitats d’ICV, EUiA, Podem i persones independents. Les votacions s'han fet al centre cívic de Sant Oleguer.

Per ordre, les persones que encapçalaran el projecte dels comuns a les municipals seran: Joan Berlanga, Elena Hinojo, Edu Navarro, Alejandra Sandoval, Irene Monés, Juanma Martínez, Mar García, Eva Guerra, Joan Carles Torres, Rosa Morales, David Brígido, Marta Salido, Ana Sánchez, Juan Pedro Solano. La resta de la candidatura s’escollirà a principis de l’any vinent.

El diputat d'En Comú Podem al Congrés, el sabadellenc Joan Mena (EUiA), ha donat suport a la candidatura de Berlanga. Tot i que En Comú Podem Sabadell és un partit format per militants d'ICV, EUiA i Podem a títol individual, caldrà veure com s'acaba conformant aquesta candidatura després que ahir Podem i EUiA van anunciar que es presentaran a les eleccions conjuntament.

Podem i EUiA Sabadell trenquen amb els comuns i es presentaran junts a les municipals

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top