Ciutat

Els preus de l’autobús no pujaran el 2019

Un autobus de la L55 / TUS

El Govern municipal ha decidit no incrementar els preus per al 2019 als usuaris del servei d’autobús urbà que té concedit a Transports Urbans Sabadell (TUS), amb l’objectiu -expliquen- d’incentivar el transport públic a Sabadell. Segons dades de la TUS, el nombre d’usuaris que fan servir els autobusos municipals es consolida amb una xifra que supera els 13.100.000 d’usuaris acumulats durant tot el 2018, xifra superior a la del 2017, que va ser de 13.037.186 usuaris.

Pel que fa a les dades que facilita FGC, del 20 de juliol de 2017 al 19 de juliol de 2018 es va produir un augment d’1.445.089 usuaris, que representa un increment del 66%, gràcies a l’entrada en funcionament de les tres noves estacions de la línia. Cal destacar que d’aquests, prop d’1M de desplaçaments són interns entre les estacions de Sabadell. Per tant, pot ser dit que la ciutadania també percep i fa servir el tren com a metro per moure’s per dins de la ciutat.

Juli Fernàndez, tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, es mostra molt satisfet “pels 30 nous busos que tindrem en el període2015-2019, els nous serveis i millores en les línies i la renovació de la tecnologia en l’operació”. Entre les millores per als vianants i ciclistes, el primer semestre de 2019 entrarà en funcionament la nova senyalització dels aparcaments públics que hi ha al centre.

Comentaris
To Top