Esports

El Sabadell s'estavella en el mur olotí (0-0)

El conjunt arlequinat domina, però no troba el camí del gol

Tots els intents han topat amb el mur del conjunt gironí/Ll. Franco

Any nou, velles sensacions. El Sabadell ha tornat a ser el clar dominador del partit, però sense recompensa. De fet, sense gol. Només n'ha marcat un en les tres últimes jornades. A més, ha perdut al central i encara pitxitxi Aleix Coch, lesionat de gravetat. Un final de primera volta negatiu que deixa als arlequinats amb 26 punts, ara mateix a 6 punts de la zona de privilegi.

D'entrada va sorprendre Seligrat en prescindir dels dos davanters de referència. Edgar a la banqueta i Arturo ni convocat per decisió tècnica. Avís o 'cas Arturo a la vista' en ple mercat d'hivern? Toni Seligrat ha apostat per un nou sistema, un 3-5-2 que a vegades es convertia en un 3-4-1-2. Es tractava de donar màxima mobilitat a homes com Antonio Domínguez, Felipe i Néstor per intentar trencar el presumible sistema defensiu de l'Olot, el segon equip menys batut del campionat. I ha demostrat el perquè d'aquesta estadística. Aquest Olot és un mur quasi infranquejable.

Ho ha intentat per totes bandes el conjunt arlequinat. Els primers 15 minuts han estat un 'atac i gol' del Sabadell. Però sense gol. Tres arribades amb perill, cinc serveis de cantonada i una vaselina màgica d'Antonio Domínguez que ha trobat el travesser d'enemic. Un cop més ha mancat encert i una dosi de fortuna als metres finals. El conjunt gironí vivia còmode i ha buscat alguna contra sense massa convicció. El seu objectiu era mantenir la porteria a zero. Ho ha aconseguit sense passar gaires angúnies. Ho tenen ben après els de Raúl Garrido.

La tònica no ha canviat a la represa. Potser s'ha refredat una mica la intensitat en la pressió arlequinada. Fruit ja de l'ansietat. No es pot parlar de grans ocasions. Només una bona combinació entre Antonio Domínguez i Néstor ha portat perill. El Sabadell ha perdut pólvora. La lesió d'Aleix Coch en una acció molt desafortunada -ha estat retirat en llitera i tot apunta que té afectats els lligaments del genoll- també ha desconcertat uns minuts als locals, perdent el control del partit.

Valentín ha entrat per Aleix -Josu ha avançat més la seva posició per banda- i Pol per un Felipe que no ha tingut la seva millor tarda. En la recta final també ha aparegut Edgar. Però tot ha estat inútil. Un xut des de fora de l'àrea d'Antonio Domínguez ha trobat l'excel·lent resposta de l'exarlequinat Xavi Ginard. En els últims minuts, amb 6 d'afegit, el Sabadell s'ha bolcat amb més cor que cap. Una internada amb centrada final del jove Pol no ha trobat rematador entre la desesperació de l'afició. L'Olot, sempre ben dirigit per Héctor Simón, ha sabut patir i en les seves sortides ha inquietat un parell de vegades a Roberto.

El Sabadell, doncs, suma tres jornades consecutives sense conèixer la victòria i sembla perdre pistonada després de la seva gran remuntada. Ara que ha trobat més consistència defensiva falla l'artilleria. Mitja lliga amb 26 punts. No són números de play-off, però queden 19 jornades per endavant. I potser l'oportunitat de millorar aspectes en el mercat d'hivern.

Publicitat

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch (Valentín, m. 56), Migue, Josu, Ángel Martínez, Antonio Domínguez, Nico, Felipe (Pol, m. 70), Adri Cuevas (Edgar, m. 79) i Néstor.

Olot: Xavi Ginard; Carles Mas, Jordi Masó, Alan Baró, Blázquez, Héctor Simón, Marc Mas (Marc Cosme, m. 81), Alfredo (Pedro, m. 61), Xumetra (Marc Nierga, m. 62), Pepe Chavarría i Aspar.

Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández, Comitè valencià. Grogues: Nico, Migue; AlanBaró i Pep Chavarría.

Creu Alta: 1.585 espectadors.

Les reaccions del vestidor en aquest enllaç

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top