Esports

Seligrat: “No se’ls hi pot demanar res més”

El tècnic arlequinat donant instruccions als seus jugadors durant el partit davant l'Olot / LlUÍS fRANCO

Tot i no haver pogut passar de l’empat a 0 davant l’Olot, el tècnic Toni Seligrat s’ha mostrat content amb la millora de l’equip en aquest inici del 2019 en l’aspecte defensiu tot i que ofensivament els jugadors no han tingut la sort de cara després de gaudir d’ocasions força clares a les botes d’Antonio Domínguez, Edgar Hernández i Pol Ballesteros. En la mateixa línia l’entrenador de Torrent ha destacat les múltiples arribades de perill comptabilitzant fins a deu serveis de cantonada -trenta-quatre en els últims tres partits-, per zero dels garrotxins. Una mostra més “de la bona feina dels jugadors” els quals “no se’ls hi pot demanar res més” demostrant que l’equip juga en “l’últim terç del camp”, ha assegurat Seligrat.

Una de les sorpreses de l’onze ha estat la no convocatòria d’Arturo que segons el tècnic es deu al descontentament amb el rendiment de l’atacant. Tot i això, la sortida de Néstor i Felipe com a homes més avançats dibuixant un nou sistema fins al dia d’avui inèdit ha estat per “sorprendre els centrals” amb “jugadors que arriben des de darrere” amb “molta mobilitat”.

La nota negativa de la jornada ha estat la lesió d’Aleix Coch al genoll, un contratemps important si es té en compte el bon moment de forma d’un jugador que segons Seligrat, un pèl abatut intuint l’abast de la lesió, és de “màxim nivell defensiu que esperem que no es confirmin els pitjors pronòstics”.

“Em quedo amb la solidesa defensiva”

Antonio Domínguez, el jugador que ha disposat de l’ocasió més clara del partit amb un xut al travesser, ha lamentat el poc encert de cara a porteria però ha destacat “la solidesa defensiva de l’equip” davant el conjunt olotí. El de Punta Umbría ha valorat positivament les nombroses arribades amb perill de l’equip tot i encadenar la tercera jornada consecutiva sense conèixer la victòria.

Podeu llegir la cronica en el següent enllaç

Comentaris
To Top