Publicitat
ESPORTS

L'OAR Gràcia s'enfronta als dos líders

El femení visita al Sant Quirze en un derbi teòricament desigual/O. Espinosa

La primera jornada del 2019 farà desplaçar els equips graciencs de categoria nacional als terrenys dels líders de les respectives categories aquest dissabte. Complicada doncs la tornada a la competició tant per al conjunt masculí dirigit per Gomis i Borrell com per al femení que prepara Dani Lara. El primer a començar ho farà a les 18.30 hores al pavelló de Sarrià de Ter d’on només han sortit els dos punts que es va endur La Roca a la jornada 4. A partir d’aleshores, 10 partits amb victòries solvents i convincents, han situat la Unió Esportiva Sarrià líder del grup D de Primera Nacional. Tot i que no ho tindrà gens fàcil, el Gràcia no descarta provocar una nova sorpresa com la de la temporada passada. Això sí, molta pedra haurà de picar per poder acabar amb la ratxa d’un rival impregnat d’autoritat.

Derbi femení

El mateix es pot dir del derbi Sant Quirze-OAR Gràcia de la Divisió Plata Femenina que començarà una hora més tard (19.30h). En aquest cas però, la diferència de nivell entre ambdós equips és tan distant com els 21 punts que els separen. Les quirzetenques, que només han perdut un partit, a priori no sembla que hagin de preocupar-se per la visita de les verd-i-blanques més enllà del lògic respecte que cal tenir per a tot contrari. Aquí sí que la sorpresa, si es produís, seria majúscula i aportaria una bona dosi de moral al Gràcia, que bona falta li fa per encarar propers partits vitals contra rivals directes per evitar el descens.
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top