ESPORTS

El Sabadell amb necessitat de trencar la mala ratxa a Peralada

Els arlequinats volen repetir aquesta imatge a terres gironines/Ll. Franco

El Sabadell vol començar la segona volta amb bon peu i trencar la dinàmica negativa de les tres últimes jornades de la primera (1 punt de 9). Així es planteja el partit d’aquest diumenge (16h) al Municipal de Peralada davant un rival que es troba en el pol oposat, sumant 4 setmanes sense conèixer la derrota, la qual cosa li ha permès sortir de la zona de descens per primera vegada aquesta temporada.

La prèvia ve marcada per la greu lesió d’Aleix Coch. El central i actual pitxitxi arlequinat haurà de passar pel quiròfan i es perdrà el que resta de temporada, però les últimes proves realitzades han descartat la temuda triada. Té afectat el lligament creuat anterior i el lligament col·lateral intern del genoll esquerre, però no el menisc. El temps de recuperació pot oscil·lar entre 6 i 8 mesos. La primera reacció des del club ha estat el fitxatge de Fernando Pajarero, procedent de l’Alcoià. Aquest dissabte ja ha entrenat amb els seus nous companys i fins i tot viatjarà a Peralada, però encara no debutarà. Així s’integra més ràpidament en la dinàmica de grup.

De moment, tot apunta que l’eix de la defensa serà pel tàndem MigueNico Delmonte. En funció del plantejament tàctic, Pedro Capó podria tornar al mig centre juntament amb Ángel Martínez. El gran dubte és un altre cop al davant. Arturo va tornar a la convocatòria i podria tenir una nova oportunitat en un escenari on es va estrenar com a golejador arlequinat la passada temporada (3-2).

Toni Seligrat confia a millorar les prestacions de l’equip en aquesta segona volta. “Vam tenir un mal inici i ara ens pot servir per no repetir les mateixes errades”, va subratllar. El tècnic té molt clar la clau: “hem de tenir més eficàcia en les dues àrees”. I posa com a exemple el 0-1 de Castelló. “L’únic partit a fora en què hem mantingut la porteria a zero vam guanyar. Aquest és el camí”. El duel serà dirigit pel col·legiat de Las Palmas, Alexandre Alemán Pérez.

Comentaris
To Top