Esports

Fernando Pajarero arriba amb l’etiqueta de ‘La Roca’

Pajarero, d'arlequinat blanc-i-blau, en l'Ebro-Sabadell de l'any passat/P. Figueras

El primer fitxatge del Centre d’Esports en aquest mercat d’hivern ha estat un central. Estava cantat després de la greu lesió d’Aleix Coch que deixava l’eix defensiu molt tocat. El recanvi ha arribat amb molta rapidesa. Només han calgut quatre dies per arribar a un acord amb Fernando Fernández Jiménez-Pajarero, conegut futbolísticament per Fernando Pajarero. Un defensa amb experiència a la categoria i que el juny vinent farà 31 anys. Estil Seligrat.

Aquesta temporada va aterrar a El Collao amb moltes expectatives. Les seves dues anteriors campanyes en l’Ebro havien estat espectaculars. El conjunt aragonès es va convertir en un dels grans animadors de la lliga i en la 17/18 fins i tot va fregar el playoff d’ascens. Va quedar fora en l’última jornada en un polèmic partit al camp de l’At. Balears (3-1) en què Pajarero va ser expulsat. L’envergadura física (1,83 m.) és el principal aliat del futbolista malagueny.

Alguns li van col·locar l’etiqueta de ‘La Roca’ per la seva contundència i resistència. Va ser considerat uns dels millors centrals del grup tercer i això va cridar l’atenció de diversos clubs. L’Alcoià se’l va endur, però el tècnic Vicente Mir el va utilitzar més de mig centre, posició on li costa més rendir. Per això el seu interès a canviar d’aires aquest mercat d’hivern. Espera retrobar les millors sensacions en el Centre d’Esports, on ha signat fins al 2020.

Vestir-se d’arlequinat no serà cap novetat per a ell. De fet, ho va fer dos anys seguits com a jugador de l’Ebro. I ja sap què és guanyar a la Creu Alta. Ho va aconseguir en la primera jornada de la temporada 16/17 amb aquell sorprenent 0-1 que va anticipar la dura temporada que li esperava al Sabadell. A La Almozara tampoc va conèixer la derrota contra el Centre d’Esports. Un 0-0 aquella campanya i l’1-0 de la passada amb gol d’Adri Cuevas. Ara es retrobaran de nou d’arlequinats… del Sabadell.

Comentaris
To Top