ESPORTS

L’atleta de la J.A. Sabadell, Sofia Santacreu, es proclama campiona del món sub-20 per equips

Sofia Santacreu amb l'equip espanyol, campió del Món sub-20 a Turquia / RFEA (CEDIDA)

La jove atleta de la Joventut Atlètica Sabadell, Sofia Santacreu, continua col·leccionant èxits de gran dimensió internacional. L’últim ha estat el títol del Món per equips en els 10 quilòmetres marxa en el campionat celebrat a Antalya (Turquia).

Santacreu va acabar en tercera posició de la prova, superada per la xinesa Xizhen Yang i la seva companya Aldara Meilán. Això combinat amb el sisè lloc de Griselda Serret va permetre l’equip espanyol proclamar-se campiona mundial en la categoria sub-20 per davant de la Xina i Itàlia.

A més, l’atleta barcelonina va confirmar la seva gran progressió individual rebaixant en vuit segons la seva plusmarca personal (45.17), que suposa la tercera mundial de tots els temps. Òbviament, també significa un nou rècord de Sabadell. Cal recordar que en el 2022 va ser campiona d’Europa sub-18 en els 5.000 marxa i l’any passat va tastar l’or en els 10.000 m marxa en el Campionato d’Europa sub-20 celebrat a Israel.

Comentaris
To Top