ESPORTS

El voleibol del Club Natació perd a dues pistes complicades

L'equip femení va plantar cara al Vall d'Hebrón/CNS (cedida)

Els equips sèniors del Club Natació Sabadell de voleibol van encaixar dues derrotes a la Primera Nacional. Ambdós conjunts tenien sortides molt complicades a les pistes dels dos campions de la passada temporada i que en l’actual tornen a lluitar pel màxim. El masculí va viatjar a Andorra per enfrontar-se al CV Encamp. Tot i acabar amb un clar 3-0, els nedadors van plantar cara en els tres sets, resolts amb resultats molt ajustats (25/23, 25/21 i 25/21).

L’equip femení va afrontar un desplaçament més a prop, a l’Olímpic del CV Vall d’Hebron. Es va viure un partit molt igualat i disputat, tal com va reflectir el 3-2 definitiu a favor de les barcelonines. El primer set guanyat per les sabadellenques (21-25) va fer somiar amb un resultat positiu, però les locals van capgirar el marcador amb un 25-18 i 25-16, demostrant l’elevat nivell de les seves jugadores, segones a la taula. Es va saber refer el Club Natació guanyant el quart set per 18-25 i deixant el desenllaç pel definitiu desempat. Després d’un emocionant intercanvi de cops, el conjunt barceloní es va emportar la victòria per 16-14. L’equip nedador es despenja una mica dels llocs capdavanters després d’aquesta derrota, però encara queda tota la segona volta per alçar el vol i demostrar la seva qualitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top