Ciutat

Onze dels setze membres de la direcció d'EUiA, en contra de l'acord amb Podem

Trobada dels diferents membres dels 'comuns' a Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

Bona part dels membres de la Comissió Política d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) rebutgen i desautoritzen l’acord amb Podem per anar junts a les eleccions municipals. En un comunicat enviat als mitjans i signat per onze dels setze membres de la Comissió Política –la direcció local–, els discrepants mantenen la posició de rebuig que ja van avançar el passat 21 de desembre quan es va anunciar el pacte.

“Es tracta d’un acord que internament no es va validar”, apunten fonts de la direcció. Aquest dijous 17 de gener hi ha assemblea, convocada des de la direcció catalana d’EUiA, per parlar del moment polític. Tot i això, la coordinadora general del partit a Sabadell, Teresa Ibáñez, ha reiterat al D.S. que l’acord està signat, i ha avisat que “no té marxa enrere”. Des de Podem Sabadell, la seva secretària general, Marta Morell, també va remarcar aquest dilluns que per la seva part no ha canviat res perquè es manté l’acord signat entre les dues direccions.

Publicitat

Mantenir-se al ‘comú’

Els onze membres de la Comissió Política d’EUiA crítics amb la direcció es van reunir dimecres passat, 9 de gener, per valorar les informacions aparegudes a la premsa just abans de Nadal sobre l’acord dels dos partits. La seva posició és clara: no es volen desmarcar de l’espai dels comuns: “Com a conclusió del debat es va ratificar que l’aposta d’EUiA continuava sent la de treballar dins del marc de la confluència de Sabadell en Comú”, expliquen.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top