Esports

El central Fernando Pajarero veu “possible” la remuntada per accedir al playoff

Fernando Pajarero podria debutar aquest diumenge contra el Conquense/Lluís Franco

El fins ara únic fitxatge del Centre d’Esports en el mercat d’hivern, Fernando Pajarero, provinent de l’Alcoià, va deixar clar la seva ambició en l’acte de presentació oficial. “Som a temps de tot. El playoff hauria de ser l’objectiu d’aquest equip. Penso que tenim jugadors de gran qualitat i encara queden 18 jornades. Es tracta d’encadenar tres victòries seguides per posar-se a dalt”. Fins i tot va recordar la remuntada protagonitzada l’any passat a les files de l’Ebro. “Estàvem més o menys igual que ara el Sabadell i vam fer una gran segona volta, amb opcions de classificar-nos pel playoff fins a l’última jornada”.

La seva excel·lent aportació d’arlequinat en el conjunt aragonès el va portar a El Collao com un dels fitxatges importants de l’Alcoià. Però no ha pogut demostrar tot el seu potencial. “Per necessitats de l’equip, el míster em va posar al mig del camp i aquesta no és la meva posició. Jo sempre he actuat de central. Per això vaig decidir canviar i la proposta del Sabadell significa una oportunitat per rellançar-me de nou”. Fernando Pajarero arriba, en principi, per cobrir la baixa de llarga durada d’Aleix Coch, qui ja ha passat pel quiròfan. Ara començarà el llarg procés de recuperació.

Pajarero, que té una notable semblança física amb el madridista Sergio Ramos, destaca per la seva gran envergadura física (1,93 m.). “El joc aeri és una de les meves virtuts i en aquesta categoria és important perquè s’hi donen moltes accions a pilota parada que poden decidir partits. El meu objectiu és aportar al màxim”. S’ha retrobat amb Adri Cuevas, companys també en l’Ebro. “Mantinc una gran relació amb ell, però també conec a la majoria de jugadors i penso que tenim un gran vestidor”. Aquest diumenge ja podria debutar contra el Conquense si Kiko Ramírez ho considera oportú. Es jugarà un lloc a l’eix de la defensa amb Migue i Nico.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top