Publicitat
Ciutat

Serracant torna a encapçalar la llista de la Crida

La Crida per Sabadell ha escolit aquest matí els 27 noms que aniran a la seva llista el proper 26 de maig

Anna Lara a l'esquerra, Maties Serracant i Lluís Perarnau, després de l'assemblea d'aquest dissabte / Victòria Rovira

Maties Serracant tornarà a encapçalar la llista de la Crida per Sabadell. La formació ha celebrat aquest dissabte l’assemblea en que s'han decidit els 27 noms que aniran a les seves llistes el proper 26 de maig. A l’actual alcalde de Sabadell, el seguiran Nani Valero, Anna Lara, Lluís Perarnau i Aurora Murillo.

“Hi ha hagut optimisme de la Crida, per poder continuar reconstruint aquesta ciutat des del govern”, assegurava Maties Serracant. L'actual alcalde de Sabadell ha explicat que la campanya es farà en “positiu”, i ha presentat la candidatura com la “garantia d’un govern d’esquerres, social i responsable pel futur d’aquesta ciutat”.

L’alcaldable de la Crida també ha parlat d’una reflexió crítica. “Allò que ens plantegem fer, i allò que ens platejàvem fer com a Crida, ha de ser amb un horitzó a llarg termini”, explicava Serracant. També assegurava que calia una “major activació social” i una “major coresponsabilitat de la ciutadania en els reptes que tenim; perquè això no ho podem fer sols des del govern”.

Tot i tornar a ocupar la primera posició, Maties Serracant no acabarà el mandat. El codi ètic de l’Entesa i la Crida no permet ocupar el càrrec de regidor més de 8 anys, i ell va entrar al ple de l'Ajuntament el 2014 amb l'Entesa. Per tant, Serracant haurà de marxar abans del 2023. Les regidores d’Habitatge, Glòria Rubio, i de Drets Civils, Miriam Ferràndiz, no repetiran en aquesta ocasió, com si ho faran Perarnau i Serracant.

Publicitat

Entitats i barris com a principals objectius

La candidatura de la Crida es focalitzarà principalment en els barris i les entitats de la ciutat. “Volem treballar amb les entitats, que són el motor de la ciutat”, assegurava Aurora Murillo, número 5 de la llista. També ha explicat que l’objectiu és, que aquestes “no depenguin” de l’administració algún dia.

“A més d’aconseguir un bon resultat al maig, el que volem és enfortir l’arrelament social”, deia Lluís Perarnau, que ocuparà la quarta posició. "Els barris estan presents en tota la vida quotidiana i, per tant, estarem absolutament implicats amb totes les lluites de la ciutat”, assegurava Nani Valero, la número 2.

Ara, quedarà pendent la definició del programa electoral de la formació per les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top