Ciutat

Habitatge, barris i polítiques de gènere, entre les prioritats de la Crida la propera legislatura

Un moment de l'assemblea / Virgínia Domínguez (Twitter)

Aquest dissabte el Casal Pere Quart ha acollit una assemblea general de la Crida per Sabadell, on s’ha fet un balanç positiu dels pràcticament tres anys i mig de legislatura i del compliment del programa, però s’ha coincidit en què “queda molta feina per fer”, segons el portaveu de la formació Héctor Rodríguez. A l’assemblea hi han assistit els quatre regidors de la Crida, Maties Serracant, Glòria Rubio, Míriam Ferràndiz i Lluís Perarnau, a part d’altres persones vinculades al partit.

La Crida es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals, i durant l’assemblea s’han posat sobre la taula els temes en què voldria incidir en els propers quatre anys. Es tracta de diferents eixos que en menor o major mesura ja s’han començat a treballar aquest mandat, i són l’ampliació del parc públic d’habitatge, intervenció comunitària als barris, desenvolupar el nou Pla d’Igualtat de Gènere, millores en l’espai públic i prendre mesures “per acabar amb les pràctiques fraudulentes d’Smatsa“, segons fonts del partit.

Des del principi del mandat la Crida ha estat al govern i des del juliol de l’any passat ostenta l’alcaldia, a mans de Maties Serracant. A hores d’ara la formació treballa per aprofitar els mesos que queden de mandat i confeccionar el programa electoral de cara als propers comicis locals.

Pel que fa a si Serracant repetirà o no com a candidat, de moment totes les opcions estan sobre la taula, així com en el cas de la resta de regidors. El mateix alcalde va explicar en una entrevista al D.S. que estaria allà on el partit li demanés i, va dir, “em queden moltes coses per fer; però les puc fer des de dins i des de fora”.

Comentaris
To Top