Ciutat

La FAVS repartirà 40.000 còmics de la història del moviment veïnal

El president de la FAVS, Manuel Navas, i el dibuixant Gerard García / D.S.

A partir d’avui, la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) repartirà 40.000 còmics sobre la història del moviment veïnal per Sabadell. Es tracta d’una iniciativa que vol donar a conèixer les principals fites de la lliuta ciutadana a la ciutat. Manuel Navas, president de la FAVS, explica que “és un relat senzill però rigorós i pedagògic”. Un relat a càrrec de Martí Marin, Antonio Santamaría i Quim Góngora.

El pòster que representa la campanya veïnal / FAVS

Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins del 50è aniversari d’aquest moviment amb il·lustracions a càrrec de Gerard García, de 17 anys, de l’escola Jaume Viladoms. “Ha estat el projecte més gran que he fet fins ara, n’estic molt orgullós”, ha destacat el jove.

La fotografia superior representarà la campanya i serà el pòster que s’enviarà per Catalunya en representació a la CONFAVC. “Hem volgut empoderar la dona i per això, a les il·lustracions apareix liderant el moviment”, assegura Navas.

El finançament de la campanya– que es completarà amb publicitat als autobusos de Sabadell i la venda d’un llibre del moviment– ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Sabadell, mitjançant els pressupostos Construint Sabadell del 2018, la TUS, Aigües Sabadell i la Diputació de Barcelona.

Comentaris
To Top