Ciutat

Smatsa denuncia actes vandàlics contra els seus camions de recollida

Un equip de neteja d'SMATSA / LLUÍS FRANCO
Un equip de neteja d'SMATSA / Lluís Franco

La direcció de l’empresa Serveis Medi Ambient S.A. (Smatsa) va presentar ahir una denúncia davant la policia en què assegurava que diversos vehicles del servei de recollida de la brossa i la neteja viària van aparèixer amb les rodes punxades. “Són tàctiques similars a les de la kale borroka, afegia el comunicat d’Smatsa.

L’empresa considera que aquests successos “s’emmarquen en el context de la campanya d’assetjament continuat que duu a terme Crida per Sabadell, juntament amb altres plataformes del seu cercle pròxim com l’anomenada STOP SMATSA, que repeteix les seves consignes i falsedats de forma reiterada”. Smatsa manté actualment un conflicte obert amb l’actual govern, especialment amb l’alcalde Maties Serracant i el regidor de Serveis Municipals, Lluís Perarnau, ambdòs de la Crida per Sabadell.

Segons el comunicat, els actes vandàlics van afectar unitats estacionades prop de la seu central de l’empresa, a més del vehicle de treball del responsable del servei de neteja viària, aparcat prop de casa seva. Als atacs als vehicles també s’afegeixen pintades a les instal·lacions de l’empresa. “Desenvolupar a Sabadell les tàctiques de la kale borroka és impropi d’una societat democràtica”, conclou Smatsa.

Comentaris
To Top