Diners

Brunet plega com a president de la Cambra de Sabadell

Antoni Maria Brunet amb Josep Oliu en la tradicional conferència a la Cambra de Sabadell / LLUÍS FRANCO

Antoni Maria Brunet plega com a president de la Cambra de Comerç de Sabadell. Era un secret a veus. Brunet, que portava 13 anys al càrrec, ha comunicat a través d’una carta enviada les entitats de la ciutat la seva decisió de no presentar-se a la reelecció.

El procés electoral a les 13 cambres catalanes ja ha arrencat després de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) i tindrà el seu punt culminant el 8 de maig amb la tria de 30 membres del ple. Un total de 39.084 electors de la demarcació de Sabadell podran participar en els comicis que se celebraran nou anys després dels últims. Brunet ha mostrat la seva voluntat de no presentar la seva candidatura a la reelecció.

“Considero que ha arribat aquest moment, em correspon deixar pas a altres persones amb il·lusió renovada que liderin la institució i determinin el seu rumb de futur que de ben segur estarà a l’alçada que correspon a una demarcació territorial de gran importància dins de Catalunya i de tot l’Estat”, ha afirmat l’actual president de la Cambra de Sabadell. En aquest sentit, Brunet ha indicat que espera que el nou equip tingui “el mateix suport que jo he tingut”.

Les últimes eleccions a la Cambra de Comerç de Sabadell es van celebrar el juny del 2010. El desembre d’aquell mateix any es va decretar la supressió de l’obligatorietat del recurs cameral. Les cambres van travessar uns moments durs d’adaptació a la nova situació en què havien de canviar el seu model de finançament. “Això ha suposat haver de prendre doloroses decisions per no comprometre el futur i la viabilitat de la institució”, ha reconegut Brunet.

Davant d’aquesta incertesa sobre el futur de les institucions, es va dictar una resolució en què van prorrogar els mandats a les entitats camerals sense data.  Brunet ha estat al capdavant de la Cambra de Comerç de Sabadell 13 anys com a president i 8 més com a membre del comitè executiu. “Hem viscut situacions de tot tipus, que hem afrontat decididament”, ha subratllat.

Les candidatures per formar part del ple de la Cambra de Sabadell s’han de presentar entre el 12 i el 25 de febrer. El millor posicionat per agafar el relleu és l’actual vicepresident, Ramon Alberich.

Comentaris
To Top