Esports

Les Valquíries s’estrenen en aquesta temporada

Una acció del partit / cedida

Jornada rodona per als sèniors del Sabadell RC. D’una banda Les Valquíries, tot i perdre per 34-41 en un partit on van acabar jugant amb només dotze jugadores per la manca d’efectives que estan patint van estar a punt d’aconseguir la primera victòria d’aquesta segona fase. Les arlequinades, però, van poder aconseguir el primer punt de la lliga gràcies a la bonificació defensiva per perdre de menys de 7 punts.

A l’inici del partit, amb les forces mínimament igualades encara que les locals juguessin amb dues jugadores menys, els dos equips van sortir a buscar la primera victòria a la Segona Divisió Catalana. Les Valquíries van ser les que van anotar primer després que Helena Antolín finalitzés una bona jugada de combinació per l’ala i més tard Mar Gómez en una jugada de la davantera. Les blaugrana però aconseguien també assajar en diverses ocasions a causa dels forats defensius de les locals pel fet de jugar en inferioritat i posaven l’empat al marcador. Tot i les baixes, a la mitja part les Valquíries perdien només per 17-20, ja que la capitana Montse Martín va aconseguir una marca al límit del descans que les apropava al marcador.

A la represa, les Valquíries van sortir a jugar amb dotze integrants (tres menys que les rivals) i es va notar als forats defensius de les locals. Les barcelonines van aprofitar els primers instants per ampliar la distància amb tres assajos molt seguits que posava terra pel mig al marcador. Les Valquíries però no van abaixar en cap moment els braços i van intentar una remuntada impossible. Va ser amb el cor quan, amb dues marques de Montse Martín i una d’Ingrid Garcia, les locals es van posar a només set punts al marcador. Tot i intentar-ho de totes les maneres als últims cinc minuts, no hi va haver temps per més i les Valquíries van caure derrotades per 34-41.

Empat agredolç del masculí

D’altra banda el sènior masculí va treure un empat del partit que els enfrontava al BUC Rugby de Barcelona. Els dos equips van anar per davant al marcador en algun moment del partit, i després d’una segona part boja on els dos equips van aconseguir assajar, el partit va acabar en empat a 27. Els punts ajuden al fet que els de Sabadell no es despengin a la classificació i es mantinguin prop de la permanència.

Els dos equips, que es troben a la part baixa de la classificació, van sortir amb ganes de guanyar el partit i així allunyar-se de la zona de descens. D’aquesta manera, els visitants van fer la primera marca després d’una bona jugada de davantera. Els de Sabadell però van contestar ràpidament i van aconseguir assajar al cap de pocs minuts. Els davanters de Fran González van recuperar una melé prop de la línia de marca i Josu Quintana ho va aprofitar per aconseguir el seu primer assaig de la temporada i posava l’empat a 5 al marcador. Poc abans de la mitja part, els visitants van aconseguir interceptar una pilota i avançar-se 5-12.

Durant la segona part, els dos equips van sortir a mantenir el ritme ofensiu i així emportar-se la victòria. Els primers a colpejar van ser els arlequinats, que amb dos assajos gairebé consecutius de Patxi Benito i un altre de Josu Quintana van posar als locals per davant, 17-12. Els barcelonins no van abaixar el cap i van poder aconseguir una marca, que amb el xut addicional els tornava a posar per davant al marcador, 17-19. Restaven quinze minuts per acabar el partit quan els Sabadellencs es van torna a avançar-se al marcador. Dues marques molt seguides de Joel Boilart i Arnau Obiols posaven terra pel mig, 27-19. Als últims minuts però els del BUC van aconseguir una marca i es quedaven a només tres punts. Ja amb el temps complet, els visitants van aprofitar un cop de càstig centrat amb el qual van aconseguir empatar el partit.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top