Publicitat
Ciutat

Francesc Baró, número dos a la llista de Junts per Sabadell

Francesc Baró serà el número dos a les llistes municipals de Junts per Sabadell. Segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat D.S., Baró s'afegeix a la llista de l'actual diputada del PDECat al Congrés, Lourdes Ciuró. El nou candidat havia estat president local de l'ANC i fins ara pertanyia al secretariat nacional d'aquesta, un càrrec que haurà de deixar per incomptabilitat.

Així doncs, Lourdes Ciuró anuncia qui anirà darrera seu a la llista de les municipals: un independent amb el que Ciuró es suma a l'aposta de la transversalitat a les llistes del PDECat, no només de Sabadell, sinó de tot Catalunya.

Junts per Sabadell presentarà Baró aquest divendres 8 de febrer a la plaça del Treball de Gràcia. L'acte es va convocar aquest dimarts per anunciar qui seria el número dos de la llista, sense que aleshores s'avançés el nom.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top