Esports

El Sabadell, amb necessitat de puntuar a Ontinyent malgrat les baixes

Mariano Konky té opcions de debutat davant la lesió de Migue/Ll. Franco

Trencar la dinàmica negativa fora de casa. És el repte del Sabadell a El Clariano aquest diumenge (17.15 h) després d’encadenar tres derrotes consecutives (Ejea de los Caballeros, Peralada i Mini Estadi) lluny de la Creu Alta. Els arlequinats, però, afronten el partit amb tres baixes d’última hora: Migue, Felipe i Pedro Capó. Tots pateixen molèsties musculars i no viatgen aquest dissabte a terres valencianes on està previst realitzar una sessió preparatòria a les instal·lacions de Paterna. Han entrat a la llista els joves David Acedo i Raúl Martín, jugador del filial.

L’absència del capità, que podria patir un petit trencament a l’isquiotibial de la cama dreta, podria propiciar el debut de l’últim fitxatge del mercat d’hivern, el jove central Mariano Konyk, cedit pel Sevilla At. “Ell sap que el necessitem i té moltes ganes de jugar, però tampoc ens volem precipitar. Prendrem la determinació en el seu moment”, va explicar un Kiko Ramírez que vol fer bo l’empat davant l’Atlètic Balears guanyant a El Clariano, un escenari força propici pel Sabadell: ha puntuat en 7 de les seves 10 visites militant a Segona Divisió B.

Kiko Ramírez creu que “els jugadors de l’Ontinyent estaran híper motivats després de superar els greus problemes institucionals que quasi provoquen la seva desaparició. Durant la setmana han fet una crida a l’afició perquè doni el seu suport a l’equip. Ens espera una tarda complicada, però confio plenament en la capacitat dels meus jugadors i són capaços de guanyar a qualsevol camp”. El conjunt valencià, situat en zona de descens, només ha guanyat un dels seus 11 últims partis (1-0 a l’Hèrcules). El col·legiat serà l’andalús José Luis Guzmán Mansilla, de només 23 anys, en la seva tercera temporada a la categoria.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top