Publicitat
Ciutat

“Ningú pot dir què seria ara l’Antoni Farrés”. Aquest dissabte, amb el D.S., entrevista a la seva família i el seu entorn

Al D.S. d’aquest dissabte dediquem 20 pàgines a recordar l’exalcalde de Sabadell, mort ara fa deu anys

Un moment de l'entrevista / VICTÒRIA ROVIRA

Al Diari de Sabadell d’aquest dissabte dediquem 20 pàgines al desè aniversari de la mort de l’exalcalde de Sabadell Antoni Farrés, que serà aquest dimecres 13 de febrer. En aquest vídeo avancem un fragment de l’entrevista a la seva mare, Núria Sabater, i al seu germà Josep Maria. Una de les preguntes que els fem és què seria a hores d’ara el ‘Toni’, i Josep Maria Farrés assegura que “ningú pot dir què seria ara”, en el moment polític que viu el país i la ciutat.

L’entrevista sencera, així com la resta de contingut especial d’aquesta efemèride, al D.S. d’aquest cap de setmana. Hi trobareu articles de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, i el periodista Antoni Bassas. També una crònica de Roc Casagran des del punt on Farrés pensava la ciutat.

Publicitat

A part de l’entrevista, al Diari també hi trobareu un recull d’opinions i comentaris d’amics i companys del ‘Toni’ que us avancem en el vídeo que trobareu al següent enllaç.

Tarannà i austeritat, dos conceptes molt recordats per l’entorn d’Antoni Farrés en el desè aniversari de la seva mort

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top