Publicitat
Vallès

Santa Perpètua torna a demanar l’aturada de les obres de Can Rabella

Trobada de l'Ajuntament de Santa Perpètua amb l'alcalde de Polinyà i diferents representants del món empresarial / Cedida

L’ajuntament de Santa Perpètua continua en peu de guerra. El consistori perpetuenc ha tornat a fer un decret, en el que demana a la Comissió d’Urbanisme, l’anul·lació d’ofici del planejament urbanístic de Can Rabella. L’alcaldessa del municipi, Isabel García, ho ha tornat a defensar sota el criteri de què no hi ha un estudi de Mobilitat Generada i l’incompliment del Pla Territorial de Mobilitat.

“Defensarem amb tots els mitjans tècnics, jurídics i institucionals evitar impactes no valorats prèviament i acordar solucions reals per a tot l’àmbit, que és el del sistema B-140-Ap7”, assegurava Garcia. L’alcaldessa perpetuenca defensa que aquest tràmit s’hauria de fer “amb transparència i sentit comú”.

Hem demanat que s’aturin les obres i totes les actuacions administratives”, explicava García, i va reiterar la necessitat de realitzar un estudi de Mobilitat Generada, “tal i com demana la llei de mobilitat de Catalunya de 2006”. Segons Garcia, amb aquest es coneixeria l’impacte del nou centre logístic d’Amazon en la mobilitat i “quines són les solucions que s’han d’implementar”.“Estem convençuts que hi ha solucions, si es fan les coses bé i evitem un problema de grans dimensions”, deia Garcia.

Suport de Polinyà i dels empresaris

Aquest dijous, García es va reunir amb l’alcalde de Polinyà, Javier Silva i una quinzena de representants del món empresarial del Vallès com el president de l’Associació d’Empreses i Propietaris de Can Roqueta, Gabriel Torres; el president de PIMEC Vallès Occidenta, Josep Maria Catalán  i altres representants del món empresarial de la comarca a títol individual.

Segons explica l’Ajuntament de Santa Perpètua, tant el consistori de Polinyà com els representants del món empresarial, també mostren preocupació pels problemes de mobilitat que pot generar el centre logístic d’Amazon a la B-140 i els enllaços a l’AP7, i donen el seu suport a Santa Perpètua.

“Totes i tots hem coincidit que aquest sistema viari requereix, des de fa temps, una reformulació profunda”, ha explicat García. L’alcaldessa de Santa Perpètua assegura que “el col·lapse actual, s’agreujarà amb la instal·lació de la nova planta logística, si no es prenen les mesures necessàries”.

Publicitat
Comentaris
To Top