Ciutat

Ciutadans reclama un carrer per a Clara Campoamor

Clara Campoamor / WIKIMEDIA

El grup municipal de Ciutadans ha tornat a reclamar a l’equip del govern local que dediqui un carrer a Clara Campoamor, aprofitant el 131è aniversari del seu naixement aquest 12 de febrer. El partit taronja recorda que es tracta d’una proposta seva que el ple sabadellenc va aprovar l’any 2016.

En un comunicat, el portaveu de la formació, Adrián Hernández, reclama que es “compleixi d’una vegada l’acord unànime per a dedicar un carrer a Clara Campoamor”. Segons el també regidor, es tracta de dedicar un espai públic a “una de les diputades pioneres en les primeres Corts de la II República que va lluitar fins a aconseguir que les dones tinguessin els mateixos drets electorals que els homes i l’aprovació de la primera Llei del Divorci”.

Comentaris
To Top