Ciutat

El PSC considera electoralista que l’Ajuntament publiqui ara una aplicació de denúncies ciutadanes

Gibert i Farrés, en una imatge d'arxiu / D.S.

A principis d’aquest mes de febrer, l’Ajuntament de Sabadell va presentar una aplicació –Sabadell Espai Públic– per a facilitar que la ciutadania denunciï els desperfectes de la ciutat. Pel PSC, aquesta proposta és electoralista, proposa elaborar un pla de xoc del manteniment de l’espai públic i reclama que el govern local respongui les més de 1.500 denúncies d’aquest tipus que asseguren que té sobre la taula.

El primer secretari local del PSC, Pol Gibert, explica en un comunicat que que “tenim la sensació de que es vol ocultar la realitat amb una simple aplicació presentada a tres mesos de les eleccions”, ja que manté que “els ciutadans porten anys denunciant la deixadesa dels seus barris i carrers sense que ningú els hagi escoltat”. Pels socialistes, el pla de xoc que proposen hauria de contemplar inversions centrades en la millora de voreres, manteniment, jardineria i neteja de l’espai públic.

Gibert carrega contra el govern quatripartit, a qui fa responsable de la situació que denuncia per culpa de “la descoordinació municipal dels darrers quatre anys”. “Mai en tots aquests anys la ciutat havia estat en aquests nivells de deixadesa i necessitem alguna cosa més que una aplicació. Necessitem un govern que governi”, reclama.

Comentaris
To Top