Publicitat
ESPORTS

El Club Natació cau a la Copa del Rei davant el Mediterrani (9-7)

El Mediterrani s'ha convertit en la bèstia negra del Club Natació/Ll. Franco

A la primera. La Copa del Rei es va acabar aviat pel Club Natació Sabadell, superat pel Mediterrani per segon any consecutiu, ahir a Mataró per 9-7 en un partit en què sempre va anar a remolc. Els waterpolistes de Quim Colet es van veure superats des del xiulet inicial pels barcelonins. L’empat momentani (1-1) va ser un miratge. A partir de llavors, el Mediterrani va liderar el marcador els següents vint-i-vuit minuts. L’exjugador nedador Javi Gorría va liderar l’apartat ofensiu en el primer període (3-2). Un inici demolidor en el segon període va deixar un preocupant 7 a 3 en el marcador que López-Escribano s’encarregaria de maquillar (7-4).

A la represa, els nedadors van intentar capgirar el marcador oferint la millor versió gràcies als gols de Carrillo, Lynde i López-Escribano deixant un esperançador 8 a 7. Lluny de continuar el nivell mostrat en el tercer període, el Club Natació Sabadell va veure com una vegada i una altra el mur defensiu del ‘Medi’ deixava a mig camí la reacció. Un solitari gol barceloní (1-0) tancava el quart període i deixava el Club fora en el debut a la competició del KO. Una mostra més que evident del discret paper dels jugadors de Quim Colet en aquesta Copa del Rei.

Publicitat
Comentaris
To Top