Esports

Kiko Ramírez aposta per “més múscul” per superar el líder Vila-real B

Arturo va signar un gol davant el filial groguet la passada temporada/Ll. Franco

El Sabadell afrontarà la visita del líder Vila-real B sota pressió. A només 4 punts de la zona de perill, els arlequinats necessiten recuperar diumenge (17 h) el sabor a la victòria a la Creu Alta i netejar la pèssima imatge que van oferir la jornada anterior a Ontinyent. Ha estat una setmana de reflexió i autocrítica en el vestidor arlequinat. “El dilluns tot era fosc, però ara ja comença a sortir el sol”, va dir Kiko Ramírez per explicar la situació de l’equip.

El tècnic té molt clar les errades que es van cometre a El Clariano i no vol que es repeteixen. “Vam fallar en l’actitud sense pilota. Ens falta ser més contundents a l’hora de defensar”. Tot fa pensar que hi haurà canvis en l’onze amb un objectiu concret: “hem de guanyar múscul i consistència”, va subratllar Kiko Ramírez amb contundència. Això es traduirà probablement amb el tàndem Nico-Pedro Capó en el doble pivot mentre a l’eix defensiu debutarà l’argentí Mariano Konky, que aquest divendres va rebre la felicitació dels companys pel seu 21e aniversari. En canvi, Migue ha quedat descartat per lesió i Felipe Sanchón entrarà a la llista tot i no estar al cent per cent. També és baixa, per sanció, Ángel Martínez.

El Vila-real B de l’extècnic arlequinat Miguel Alvarez arriba com a líder, però en una petita crisi de resultats: 4 jornades sense guanyar (1 derrota i 3 empats). El filial groguet vol consolidar la seva privilegiada posició en un Estadi creualtenc on no ha guanyat mai en les seves 6 visites. El partit serà dirigit pel col·legiat tinerfeny Víctor Pérez Peraza.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top