ESPORTS

Ramírez: “Ha estat un bon punt”

El tècnic arlequinat donant instruccions als seus jugadors durant el partit davant el Vila-real / LlUÍS fRANCO

Les reaccions de Kiko Ramírez després de l’empat (1-1) contra el Vila-real B, el fins ara líder del grup.

Per al tècnic arlequinat el gol visitant ha evitat la festa completa. Davant del que segons ha afirmat “és el millor equip dels quatre grups”, el Sabadell ha aconseguit “un punt molt treballat”, un resultat que “ens reforça una mica després de fer un bon treball al llarg dels 93 minuts”, ha reconegut Ramírez.

El rival exigia màxima concentració en els contracops i en els duels 1×1, una missió de la qual l’equip ha respost molt bé: “veníem de la derrota a Ontinyent i penso que l’equip ha estat molt bé. Amb l’únic però de la jugada desgraciada de Pajarero“. Kiko ha reconegut que aquest “és l’equip que vull” i que a mesura que avanci la setmana “estaré més content d’aquest resultat”.

El partit d’aquest diumenge tenia l’al·licient de veure el debut del recent fitxatge en el mercat d’hivern. El central argentí Mariano Konyk ha fet un molt bon partit. Sòlid en defensa ha exhibit el seu potencial en el joc aeri. Sobre la seva actuació, Ramírez ha comentat que “Mariano està recuperant el seu to físic i muscular i avui ha fet un bon partit. Estic content pel rendiment que ha ofert”. Tanmateix hi ha hagut menció per l’artífex de la jugada polèmica del partit. Pol Ballesteros ha tornat a l’onze titular i ha ofert una bona versió: “El Pol és un jugador que s’ho ha de creure. Avui l’he canviat perquè ja no podia més. Estic molt content perquè gent jove com el Pol posi el seu granet de sorra”.

Respecte als canvis de Domínguez -mitja part- i l’entrada per segona jornada consecutiva de Carlos Cobo, l’entrenador arlequinat ha comentat que “sabíem que el Vila-real jugava molt bé entre línies i els laterals eren molt profunds amb un gran nivell tècnic. Volia reforçar els laterals amb gent de treball i l’Antonio és un jugador més desequilibrant per dins i aquest guió de partit no era el que s’estava produint”.

Pajarero: “La gespa m’ha jugat una mala passada”

Un dels protagonistes desafortunats de la tarda ha estat el defensa Fernando Pajarero. Tot i oferir una gran versió amb Konyk, una jugada que, aparentment no era perillosa, ha acabat al fons de la xarxa. Segons ha explicat Pajarero, un forat a la gespa ha provocat que desviés la trajectòria de la pilota i el defensa no pogués interceptar una jugada que acabaria al fons de la xarxa: “la gespa m’ha jugat una mala passada”. Exceptuant aquesta acció, Pajarero s’ha sentit “molt còmode” amb Konyk davant d’un rival que tenia jugadors “escollits” que no els hi hem deixat oferir la seva millor versió.

Podeu llegir la crònica en el següent enllaç.

Comentaris
To Top