Ciutat

Ciutadans denuncia que el nou espai a urbanitzar sobre les vies del tren aïlla Can Feu i Gràcia

Fotografia del pas de vianants provisional entre els dos trams del carrer Caresmar, que s'obre aquest dimarts 29 / P.J.A.

El grup municipal de Ciutadans (Cs) assegura que cap proposta d’urbanització de l’espai alliberat gràcies al soterrament dels FGC a Can Feu i Gràcia soluciona “l’aïllament històric” del sector Planetes de Can Feu de la resta de la ciutat.

Coincidint amb la finalització del procés participatiu per a triar el projecte d’urbanització de la zona, Ciutadans presentarà esmenes al pla seleccionat reclamant la connexió dels barris de Gràcia i Can Feu per a garantir la mobilitat dels veïns. El projecte guanyador l’ha de donar a conèixer l’Ajuntament en els propers dies.

El regidor de Cs Ramón García ha explicat al D.S. que “cap projecte contempla la connexió entre els carrers tallats”, com els de Caresmar o Cèsar Torres i Júpiter. García també posa de manifest que el nou passeig de Can Feu ha deixat el sector Planetes amb només un carrer d’entrada de vehicles, el de Mart.

Des de Ciutadans celebren que “la majoria de les propostes apostin per grans zones verdes i nous equipaments, però no podem obviar la mobilitat obligatòria que té el sector”. La proposta de Ciutadans passa per connetar el pas de vehicles de veïns de la zona en forma de plataforma única de preferència per als vianants.

Un concurs decidirà el futur nou espai a Can Feu i Gràcia

Publicitat
Comentaris
To Top