Publicitat
Ciutat

Ara Sabadell s'ajunta amb Ara Catalunya per a evitar problemes amb el nom

Vidal, al centre, en la presentació del partit / ÓSCAR ESPINOSA

El partit liderat per Ramon Vidal, Ara Sabadell, ha arribat a un acord amb el partit Ara Catalunya per a convertir-se en el seu consell local i així evitar un conflicte amb la marca. "Tenim un acord tancat i firmat d'independència total com a consell local d'ells", ha avançat Vidal, que és el cap de llista de la formació, al D.S., i també ha confirmat el mateix Ara. Està previst que aquest dijous 21 de febrer s'expliqui l'acord en roda de premsa i es donin més detalls del programa del partit.

L'endemà de registrar el partit davant de notari, l'11 de desembre Ara Sabadell va rebre una trucada d'Ara Catalunya perquè suposadament els havien copiat el format del nom 'Ara', que és el que ells tenen registrat, més el de la ciutat, que tenen a Reus i Lleida amb els formats Ara Reus i Ara Lleida respectivament.

Lluny d'un desacord, Vidal assegura que des d'un primer moment hi ha hagut bona entesa amb el partit d'origen tarragoní i s'ha arribat a aquest acord per la seva aposta municipalista. "Ens hem reunit dues vegades i des del primer dia ens hem entès perfectament", "són gent que s'han guanyat la confiança i treballen com nosaltres. Tots dos tenim un interès molt clar en la ciutat", descriu Vidal, que posa en valor la possibilitat de tenir un projecte en un municipi tan gran com Sabadell, de 200.000 habitants.

Publicitat

Arrel d'aquesta trucada, Ara Sabadell tenia dues opcions, perquè Vidal assegura que el Ministeri de l'Interior no els hauria autoritzat registrar aquest nom. Vidal ja pensava en alternatives o bé fer el pas que van acabar fent: funcionar com amb el nom que preveien sota el paraigua d'Ara Catalunya.

Canvi d'identitat visual

Les novetats en el si del partit han comportat canviar la identitat visual. A les xarxes socials com Twitter i en els documents de propaganda del partit ja es pot veure que dels colors de la bandera de Sabadell s'ha passat a una combinació dels colors blanc i grana, característic precisament de Reus, on va néixer Ara Catalunya.

Neix Ara Sabadell, format per persones desenganyades amb Podem

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top