Publicitat
Ciutat

Petit incendi a l'aeroport de Sabadell

El foc va originar-se cap a les vuit de la tarda en un quadre elèctric

Imatge d'arxiu de l'aeroport de Sabadell, vist des de la Carretera de Bellaterra / LLUÍS FRANCO

Dilluns a la tarda va produïr-se un petit incendi a un quadre elèctric de l'Aeroport de Sabadell, a la carretera de Bellaterra, segons ha informat la Policia Municipal. El foc va originar-se cap a les 19:50 prop d'unes aules situades dins les instal·lacions.

Publicitat

No es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades. Va intervenir una dotació del cos de bombers i una unitat de Policia Municipal; i es va requerir la presència de Fecsa-Endesa per reparar el quadre elèctric.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top